Schouwen-Duiveland runners

11.613,22!!!

Doneer op dit team

Actueel

19-01-2014

Het valt of staat met sponsors!

Het valt of staat met sponsors!
De Roparun is voor de deelnemers een sportieve uitdaging en prestatie. Echter, het is een sportieve prestatie die in het teken staat van geldinzameling voor mensen met kanker.

Vanuit Schouwen Duiveland Runners worden diverse initiatieven georganiseerd om geld in te zamelen en daarnaast zijn er veel sponsoren die bijdragen aan het succes.

De Schouwen Duiveland Runners Bert Engels en Cynthia Janse geven een toelichting op de ontwikkelingen met betrekking tot sponsoring.

Bert: Ieder jaar hopen we een mooie bijdrage te kunnen leveren aan de Stichting Roparun. Dit jaar is het streven om met diverse initiatieven €25.000,- in te zamelen.  De eerste sponsorbijdragen zijn al binnen en wij bedanken daarvoor o.a.: Wout Lokker Coiffures, Stal Zonnemaire, Victoria Kliniek, Restaurant ’t Genot en World of Drinks. Opvallend en leuk is het feit dat de bijdragen op creatieve wijze tot stand komen. Wout Lokker Coiffures doneert bijvoorbeeld voor iedere knipbeurt €0,40. Restaurant ’t Genot heeft een speciaal menu samengesteld. Daarnaast zijn we met veel potentiële sponsoren in gesprek en je ziet dat iedereen graag mee denkt en het initiatief waardeert.

Cynthia: Een van de initiatieven van dit jaar is de verkoop van de zogenaamde kerstknoop (zie foto). Het begon met een onschuldig bericht op Facebook met een foto van de kerstknoop, maar er waren al snel veel enthousiaste reacties. Vervolgens besloten we ze te gaan verkopen voor de Roparun en dit werd uiteindelijk een groot succes. Een aantal teamgenoten was spontaan bereid om te komen helpen met het produceren van de kerstknoop en met de verkoop via Facebook, via de kapsalon en via acupunctuurpraktijk van Trudy van ’t Westeinde. In totaal heeft dit geleid tot een mooi bedrag voor de Roparun van bijna €1.000,-. Iets waar we met zijn allen trots op zijn! We hopen met Pasen weer een vergelijkbaar initiatief te starten.

Bert: het sponsoren van de Schouwen Duiveland Runners is voor bedrijven vooral interessant omdat zij hun naam kunnen binden aan het goede doel en aan de Roparun. Daarnaast participeren veel bedrijven eveneens voor extra naamsbekendheid. Vanuit de sponsor comité  willen we ook dat een actie voor de sponsor zelf interessant is, bijvoorbeeld ’t Genot heeft meer bezoekers en genereert extra omzet dankzij de actie.

Zonder sponsoren zijn we nergens en kan de estafetteloop van Parijs naar Rotterdam niet doorgaan. We hebben een team van 23 personen, met mensen die van dichtbij meemaken wat kanker met je leven doet, met mensen die sportief hun bijdrage willen leveren, maar vooral met mensen die 100% inzet tonen. Het vinden van de juiste sponsors is nodig om de Schouwen Duiveland runners aan de start te krijgen.

Voor informatie over de mogelijkheden voor sponsoring kunt u een email sturen naar roparunteam157@zeelandnet.nl.

Terug naar het overzicht

Opbrengst Roparun 2018 https://t.co/LDTKjfbHPR

4 months ago

I posted a new video to Facebook https://t.co/HkcSvWBWsN

4 months ago

I posted a new video to Facebook https://t.co/u014GHDsn6

4 months ago

Subsponsoren

INTI Solutions
Ravia-Tolhoek Schildersbedrijf, Zierikzee
GlasImpex, Schiedam
Hotel Bom, Burgh-Haamstede
Cafetaria Klapwijk
Burgh-Haamstede
Evertse Sport
Loperscompany
Camping Julianahoeve in Renes
Restaurant De Beuze
Pizzeria Il Nettuno d'Oro
Grand Cafe De werf
Schouwen
AutoKievit
Jeugdwerk Nederland
STUUT keuken design
Bomont
Fixabike
Eetcafe Het Paard
Centerpoint Fietsen
KOFFIEenT
Uw natuurwinkel De Zonnehoed
In 't Pak'uus
W.A. Boot
Kinderopvang TEUN
Guusje Poot
De wilde man
Deurloo installaties
Schults Schilders
Roggeband Bouw B.V.
Deze website is mogelijk gemaakt door INTI Solutions