Schouwen-Duiveland runners

11.613,22!!!

Doneer op dit team

Actueel

24-01-2029

Welkom

Welkom

Welkom op de website van de Schouwen-Duiveland Runners! Wij zijn TEAM157 en wij hebben er dit jaar weer enorm veel zin in!!

In 2017 vertrekken wij weer uit Parijs om voor de vijftiende keer mee te doen aan de Roparun! Ons team bestaat weer uit een mix van vrouwen en mannen, waarvan de één al jaren meedoet en de ander voor het eerst aan dit spannende avontuur begint. Op de site geven wij informatie over de Roparun en de activiteiten die wij als team ondernemen om zoveel mogelijk geld bij elkaar te krijgen voor het goede doel.

De Roparun is een estafetteloop van meer dan 500 kilometervan Parijs en Hamburg naar Rotterdam waarbij mensen, in teamverband, een sportieve prestatie leveren om op die manier geld op te halen voor mensen met kanker. Ook wel een avontuur voor het leven genoemd. Dat blijkt overigens ook uit het motto wat al jaren is: "Leven toevoegen aan de dagen, waar geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven".

Meer informatie over de Roparun kun je vinden op de website: www.roparun.nl.

Wil je ons financieel ondersteunen, ga dan naar de donatiepagina: http://www.roparun.nl/doneren.html en stort je bijdrage op naam van ons team (team157). Je bijdrage gaat rechtstreeks naar het goede doel!! Verder kun je loten van € 2,50 kopen bij onze teamleden. De opbrengst van deze loten gaat ook weer rechtstreeks naar de Roparun.

Wij doen onze uiterste best in topconditie te zijn, zodat we deze sportieve prestatie opnieuw succesvol af kunnen maken. Helpt u ons door een sponsorbijdrage of deelname aan één van de activiteiten die we organiseren in samenwerking met verschillende bedrijven?

De editie 2013 was volgens velen de zwaarste Roparun in haar bestaan. We hebben onderweg heel veel en langdurig in de regen gelopen en gefietst.In 2014 hadden we weer een run waarin extremen elkaar aflosten. De lopers en fietser op de route hadden bijna de gehele tijd prachtig weer, terwijl de teamleden die op de wisselplaats in Zele stonden, hagelstenen als duiveneieren op hun dak kregen! Toen we Antwerpen passeerden, waren tunnels afgesloten en zat er door de hevige hagelbuien bijna geen blad meer aan de bomen. Edities 2015 en 2016?  Die gingen als vanouds gesmeerd! Wat er in 2017 ook gebeurt: wij komen aan in Rotterdam!!

Kijk op onze website voor de diverse activiteiten die er zijn.

Terug naar het overzicht

Opbrengst Roparun 2018 https://t.co/LDTKjfbHPR

4 months ago

I posted a new video to Facebook https://t.co/HkcSvWBWsN

4 months ago

I posted a new video to Facebook https://t.co/u014GHDsn6

4 months ago

Subsponsoren

INTI Solutions
Ravia-Tolhoek Schildersbedrijf, Zierikzee
GlasImpex, Schiedam
Hotel Bom, Burgh-Haamstede
Cafetaria Klapwijk
Burgh-Haamstede
Evertse Sport
Loperscompany
Camping Julianahoeve in Renes
Restaurant De Beuze
Pizzeria Il Nettuno d'Oro
Grand Cafe De werf
Schouwen
AutoKievit
Jeugdwerk Nederland
STUUT keuken design
Bomont
Fixabike
Eetcafe Het Paard
Centerpoint Fietsen
KOFFIEenT
Uw natuurwinkel De Zonnehoed
In 't Pak'uus
W.A. Boot
Kinderopvang TEUN
Guusje Poot
De wilde man
Deurloo installaties
Schults Schilders
Roggeband Bouw B.V.
Deze website is mogelijk gemaakt door INTI Solutions