Schouwen-Duiveland runners

11.613,22!!!

Doneer op dit team

Actueel

16-04-2014

Hoe gaat het bij een ander team?

Hoe gaat het bij een ander team?
Ik heb in 2013 meegedaan met team 2 van Mijnders/Tieleman keukens uit Melissant. Ik wist pas een maand van te voren dat ik mee zou gaan als fietser.

Ik heb het grootste deel van de voorbereiding gemist. Om toch mijn steentje bij te dragen heb ik nog wel loten verkocht en vrienden en familie bereid gevonden om mij te sponsoren.

Ons team vertrok van vrijdag op zaterdag om 4.00uur uit Melissant op weg naar Hamburg en dat was voor mij de kennismaking met de meeste teamleden. Wel apart hoor, al die duffe koppen in een touringcar van Mijnders en 2 busjes. De touringcar was geprepareerd door 2 massagetafels te plaatsen i.p.v. de normale stoelen. Onder en op de tafels was er voor de lopers de mogelijkheid om te slapen. De rest van de teamleden mocht zich behelpen in de stoelen. Dat viel niet mee, zeker als je je benen niet kwijt kunt.

In Hamburg was het verzamelen bij het Sankt Pauli stadion. Erg leuk om de andere teams te zien. Wij zijn volgens mij op zaterdag om 14.30u vertrokken. Als ik het goed onthouden heb liepen de lopers in een groepje van  3 lopers in blokken van 2 uur en met 8 lopers in totaal, hadden zij afwisselend 2 of 4 uur rust. De fietsers wisselden na 4 uur elkaar af, wij hadden in totaal 4 fietsers . Per tweetal  fietsten wij  kort voor en achter de loper. De lopers wisselen elkaar na 800 meter af. Tijdens het wisselen zorgt de kaartlezer/bijrijder van het busje voor een veilige aflossing van de loper.

Door de relatief korte blokken van 2 uur heb je niet echt tijd om een kamp op te slaan. De verzorgsters hadden in het midden van de bus een 'werkplek' waar vele maaltijden werden klaargemaakt en o.a. heel veel pannenkoeken zijn opgewarmd en de bidons voor de lopers en fietsers, kopjes koffie en thee etc. Pittige job hoor, verzorgster zijn en vooral om het iedereen naar de zin te maken.

Aangekomen in Rotterdam kreeg ik bij de Daniel de Hoed kliniek een knuffel van Birgit. We wisten van elkaar niet dat we allebei meededen.

Meedoen met de Roparun smaakte naar meer, maar ik zou het leuk vinden om met een team van Schouwen mee te doen en ook de voorbereiding mee te maken. Hoewel ik het goed naar mijn zin heb gehad ben ik blij dat ik nu met dit team mee mag doen.

Astrid

Terug naar het overzicht

Opbrengst Roparun 2018 https://t.co/LDTKjfbHPR

4 months ago

I posted a new video to Facebook https://t.co/HkcSvWBWsN

4 months ago

I posted a new video to Facebook https://t.co/u014GHDsn6

4 months ago

Subsponsoren

INTI Solutions
Ravia-Tolhoek Schildersbedrijf, Zierikzee
GlasImpex, Schiedam
Hotel Bom, Burgh-Haamstede
Cafetaria Klapwijk
Burgh-Haamstede
Evertse Sport
Loperscompany
Camping Julianahoeve in Renes
Restaurant De Beuze
Pizzeria Il Nettuno d'Oro
Grand Cafe De werf
Schouwen
AutoKievit
Jeugdwerk Nederland
STUUT keuken design
Bomont
Fixabike
Eetcafe Het Paard
Centerpoint Fietsen
KOFFIEenT
Uw natuurwinkel De Zonnehoed
In 't Pak'uus
W.A. Boot
Kinderopvang TEUN
Guusje Poot
De wilde man
Deurloo installaties
Schults Schilders
Roggeband Bouw B.V.
Deze website is mogelijk gemaakt door INTI Solutions