Schouwen-Duiveland runners

11.613,22!!!

Doneer op dit team

Actueel

17-02-2014

Een verscheidenheid aan sponsorinitiatieven!

Een verscheidenheid aan sponsorinitiatieven!

Momenteel lopen er diverse sponsor initiatieven en hebben ook diverse sponsoren zich gecommitteerd aan het goede doel. Tijd voor een update!

Wout Lokker Coiffures

De actie bij Wout Lokker in Noordwelle loopt erg goed. Voor iedere knipbeurt wordt er €0,40 gedoneerd. De medewerkers van de kapperszaak vertellen de klanten over het initiatief en vaak zie je dat klanten zelf ook nog eens een extra bijdrage leveren. Een prachtig mooi gebaar!

Afgelopen week zijn er foto's gemaakt bij Wout Lokker Coiffures. Foto's van de medewerkers van de kapperszaak met de Schouwen-Duiveland Runners samen. Tevens is de voortgang van de actie besproken.

Basisschool 'De Meie' en Pontes Pieter Zeeman

De eerste gesprekken zijn al weer gevoerd met basisschool De Meie. De voorbereidingen voor de jaarlijkse Sponsorloop staan al weer in de steigers. Voorgaande jaren leverde dit jaarlijks een bijdrage op van €1.000 a €1.500. Een prachtige bijdrage voor de Roparun. Dit jaar is De Meie wederom enthousiast en er wordt uitgekeken naar de Sponsorloop.

Ook Pontes Pieter Zeeman zal dit jaar voor het eerst een bijdrage leveren aan het goede doel. Idee is dat maar liefst 1.100 kinderen een hindernisbaan zullen trotseren.

Over beide activiteiten zal er binnenkort meer gecommuniceerd worden.

FIXABIKE, Zeelandia, Take Care

Fixabike in Renesse ondersteunt ons middels een financiële bijdrage maar tevens met materiaal. Niels van Boekelo staat graag materiaal af (zoals mountainbikes) voor trainingsdagen of voor de Roparun zelf.

Ook Zeelandia is zoals ieder jaar weer van de partij om haar bijdrage te leveren. Zij ondersteunen niet alleen de Schouwen-Duiveland Runners, maar tevens het team uit Bruinisse. Heel fijn om Zeelandia ieder jaar weer te mogen verwelkomen.

Take Care in Zierikzee zorgt er voor dat iedere Schouwen-Duiveland Runner fit aan de start verschijnt. Deelnemers kunnen de komende tijd gratis sporten. Hierdoor blijft de conditie op peil en wordt tevens Take Care op de kaart gezet.

Wij zijn erg verheugd om dergelijke bedrijven bij de Roparun te kunnen betrekken.

't Genot

Steakhouse/Grand Café  't Genot in Zierikzee heeft de komende maanden een Roparun menu op de kaart en op de placemat staan. Commercieel gezien is de actie een goede, want het zorgt voor een praatje met de klant. Klanten die niet van het menu gebruik willen maken, maar toch een bijdrage willen leveren, kunnen doneren in de collectebus. De actie loopt voortvarend! Zowel voor 't Genot als voor de Schouwen-Duiveland Runners.

De zwaarste 10

Zaterdag 8 februari stond tenslotte de Zwaarste 10km op het programma. Een initiatief van de Schouwen-Duiveland Runners en atletiekvereniging Deltasport ten behoeve van de Roparun. Ruim 110 deelnemers trotseerden deze zware tocht door de Schouwse domeinen. Een mooie opkomst, een knappe sportieve prestatie en een behoorlijke bijdrage voor het goede doel.

Voldoende voortgang en veel mooie initiatieven in het vooruitzicht. Via deze weg, namens de Schouwen-Duiveland Runners, bedanken wij de deelnemende sponsoren. Zonder jullie zouden wij de Roparun niet kunnen volbrengen. Grote klasse!

Terug naar het overzicht

Opbrengst Roparun 2018 https://t.co/LDTKjfbHPR

4 months ago

I posted a new video to Facebook https://t.co/HkcSvWBWsN

4 months ago

I posted a new video to Facebook https://t.co/u014GHDsn6

4 months ago

Subsponsoren

INTI Solutions
Ravia-Tolhoek Schildersbedrijf, Zierikzee
GlasImpex, Schiedam
Hotel Bom, Burgh-Haamstede
Cafetaria Klapwijk
Burgh-Haamstede
Evertse Sport
Loperscompany
Camping Julianahoeve in Renes
Restaurant De Beuze
Pizzeria Il Nettuno d'Oro
Grand Cafe De werf
Schouwen
AutoKievit
Jeugdwerk Nederland
STUUT keuken design
Bomont
Fixabike
Eetcafe Het Paard
Centerpoint Fietsen
KOFFIEenT
Uw natuurwinkel De Zonnehoed
In 't Pak'uus
W.A. Boot
Kinderopvang TEUN
Guusje Poot
De wilde man
Deurloo installaties
Schults Schilders
Roggeband Bouw B.V.
Deze website is mogelijk gemaakt door INTI Solutions