Schouwen-Duiveland runners

11.613,22!!!

Doneer op dit team

Actueel

25-01-2014

Nieuwe gezichten in het team.

Nieuwe gezichten in het team.
De eerste teambijeenkomst van de Schouwen-Duiveland Runners is altijd een bijzonder moment. Het is leuk om elkaar na een lange tijd weer te zien en al gauw wordt er met veel enthousiasme gepraat over de laatste editie.

Op deze bijeenkomst zie je veel bekende gezichten, maar helaas hebben we ook ieder jaar te maken met deelnemers die afscheid nemen en kiezen voor nieuwe uitdagingen in hun leven.

 

Het vinden van nieuwe, gemotiveerde deelnemers om de afvallers te vervangen is echter nooit een groot probleem. Aangezien de overige deelnemers goede ambassadeurs zijn lukt het al gauw om met de mooie verhalen en ervaringen vervangers te vinden.

De introductie van nieuwe mensen is ook goed voor een team. Kijk naar voetbalteams of hockeyteams. Hier worden transferperiodes vaak gebruikt om het team op de juiste plekken te versterken of om bestaande spelers te vervangen. Dit zie je ook bij de Schouwen-Duiveland Runners.

Nieuwe teamgenoten komen vaak met frisse ideeën voor acties en fondsenwerving en daarnaast zijn zij in staat om de 'oude rotten' weer te enthousiasmeren.

De nieuwe deelnemers zullen in dit artikel worden geïntroduceerd. Het betreft Cynthia Janse, Sandra Engels en Astrid Assinck

Cynthia

Cynthia Janse is geboren in Rotterdam, maar woont al 40 jaar op Schouwen-Duiveland, in Zierikzee. Hier woont zij samen met Perry en zij hebben zoon Ted van 6 jaar oud. Als kapster viert zij dit jaar haar jubileum aangezien ze al 25 jaar in het vak zit. Daarnaast houdt Cynthia van winkelen, lezen en hardlopen. Als hardloopster zal zij dit jaar ook een bijdrage leveren aan de Roparun. Geënthousiasmeerd door diverse deelnemers gaat zij dit jaar voor de eerste keer mee en heeft zij direct al haar kracht laten zien door met de kerstknopen actie, waarmee €1.000 is opgehaald voor het goede doel.

Sandra

Sandra Engels is 21 jaar en zal dit jaar ook voor de 1e keer deelnemen. De Roparun is een verslaving in de familie aangezien vader Bert en oom Fred al jaren enthousiaste deelnemers zijn. Net als haar vader zal Sandra tijdens de Roparun een bijdrage leveren als fietser. 'Ik wil heel graag de sfeer proeven waar iedereen het over heeft, en naast het behalen van mijn eigen doelen wil ik ook een goed resultaat neerzetten', aldus Sandra.

Tevens vindt Sandra motivatie in het goede doel. De ziekte kanker komt steeds vaker aan het woord in haar omgeving en een aantal naasten heeft de strijd gelukkig kunnen winnen. Middels deelname aan de Roparun wil Sandra nu haar eigen bijdrage leveren om deze ziekte in de toekomst te kunnen bestrijden. In de voorbereiding op de Roparun zal Sandra zich onder andere bezig houden met Media en daarnaast ook met Sponsoring.

Astrid

Last but not least is Astrid Assinck een zeer waardevolle toevoeging aan het team. Astrid heeft namelijk vorig jaar ook al mee gedaan met de Roparun, weliswaar met een ander team. Echter, iemand met ervaring kunnen we altijd goed gebruiken.

Astrid is afkomstig uit de Achterhoek en is sinds 2001 officieel import-Zeeuw. Zij heeft vele jaren bij de dierenartsenpraktijk in Zierikzee gewerkt en is bezig met een opleiding tot docent in de groene sector. Na jarenlang fanatiek aan waterpolo te hebben gedaan is zij tegenwoordig fanatiek op de (race-)fiets.

Tijdens de Roparun zal zij haar bijdrage dus ook als fietser gaan leveren. 'Mijn streven is om met lol en inzet zoveel mogelijk geld binnen te halen voor het goede doel', aldus Astrid.  


Wij heten Cynthia, Sandra en Astrid van harte welkom in het team en heel veel succes bij de aankomende editie van de Roparun.

Daarnaast een gepaste afsluiting met de legendarische woorden van Henry Ford: 'Coming together is a beginning, keeping together is a progress and working together is success!'

Terug naar het overzicht

Opbrengst Roparun 2018 https://t.co/LDTKjfbHPR

4 months ago

I posted a new video to Facebook https://t.co/HkcSvWBWsN

4 months ago

I posted a new video to Facebook https://t.co/u014GHDsn6

4 months ago

Subsponsoren

INTI Solutions
Ravia-Tolhoek Schildersbedrijf, Zierikzee
GlasImpex, Schiedam
Hotel Bom, Burgh-Haamstede
Cafetaria Klapwijk
Burgh-Haamstede
Evertse Sport
Loperscompany
Camping Julianahoeve in Renes
Restaurant De Beuze
Pizzeria Il Nettuno d'Oro
Grand Cafe De werf
Schouwen
AutoKievit
Jeugdwerk Nederland
STUUT keuken design
Bomont
Fixabike
Eetcafe Het Paard
Centerpoint Fietsen
KOFFIEenT
Uw natuurwinkel De Zonnehoed
In 't Pak'uus
W.A. Boot
Kinderopvang TEUN
Guusje Poot
De wilde man
Deurloo installaties
Schults Schilders
Roggeband Bouw B.V.
Deze website is mogelijk gemaakt door INTI Solutions